Postadress

Box 17
901 02 Umeå

Telefon

070-392 07 10

Workshop: Den helhjärtade workshopen - varumärket inifrån och ut!

Information

Under förra hösten gästade Michael Nilsson oss med en föreläsning på temat intern varumärkeskultur. Wegoism kallar han de internationella supervarumärkenas gemensamma DNA. Nu återkommer han med en workshop där du får lära dig grunderna för att nå framgång i det interna varumärkesarbetet.

Tillsammans tränar vi på att kratta manegen för de egna leden. Att ditt varumärke får fler interna ambassadörer ökar utväxlingen på det externa varumärkesarbetet.


Exempel på övningar:

Strategi för minsta möjliga tystnad
Medarbetare eller motarbetare?
Mål, Mät, Möt


Michael ger dig tips på vad du tjänar på att arbeta mer med för att stärka engagemanget på hemmaplan: Ledarskapet–Interaktionen–Omvärldsbevakningen–Nytänkandet.


Michael Nilsson är varumärkeskonsult på Manifesto. Han är specialiserad på place branding och förankringsarbeten i samband med platsutveckling. Michael har genomfört varumärkesarbeten för kommuner från Hudiksvall i norr till Landskrona i söder. Som enda svenska konsult har han också deltagit i Danmarks nationella varumärkesprocess. Michael Nilsson är författare till två böcker om sociala medier och en om strategisk design.

Tid

6/10, kl. 08.30 - 12.00

Plats

Umeå Folkets Hus

Kostnad

695;- inkl. förmiddagsfika

Jag vill boka en plats!Medlemsavgift 1 295 kr/år