Frukostklubben 26 april: Så bygger man framgångsrika kund-byrå-relationer

Så bygger man framgångsrika kund-byrå-relationer

Vi får här möta Pia Grahn, vd på Regi, som berättar om insikter och trender från Årets Byrå 2019, branschstudien som årligen utvärderar och analyserar kundnöjdheten hos byråernas kunder/uppdragsgivare.

Tillsammans med Pia så får vi även lyssna till Hans Gennerud på Gullers Grupp, och han kommer att berätta om hur de lyckats vinna Årets Byrå rekordmånga gånger, 8 år, och hur man bygger och utvecklar goda kundrelationer. Hans berättar också om köpet av Humbly och varför Gullers tror starkt på närvaro i Umeå och Västerbotten.

P5 (Väven), Storgatan 46

Ingen kostnad för medlem i Marknadsföreningen Umeå. Den som ännu ej blivit medlem betalar 195;- vilket erlägges på plats. I denna kostnad ingår naturligtvis även frukostbuffè