Postadress

Box 17
901 02 Umeå

Telefon

070-392 07 10

Lunchmötet 26 mars: "En intelligent kultur - det naturliga steget" (webbinarium)

Information

En intelligent kultur - det naturliga steget

Många organisationer genomgår något som kan liknas vid en existentiell kris. Hur ska vi öka kreativiteten? Skapa en effektivare inlärning? Var ska vi arbeta? Hur stort kontor behöver vi? Hur ska vi arbeta och leda arbetet? Vad vill våra anställda? Hur påverkas vår produktivitet och lönsamhet?

Som tur är finns det en faktor som är sig lik – när allt annat ser ut att röra sig i 180 – hjärnan. Så det är förstås den allt måste utgå från. Allt annat är galet.

Än en gång har vi nöjet att kunna återknyta bekantskapen med Tomas Dahlström* från Heppicopter.

*Tomas Dalström har specialiserat sig på hjärnan. Han är beteendevetare, journalist, skriver böcker, föreläser och utbildar med utgångspunkt från forskning om hjärnan.

Han har fått nationella och internationella priser och utmärkelser för facklitteratur, journalistik, reklamfilm, beställningsfilm, interaktiva produktioner och innovationer.

Tomas har lagt ner tusentals timmar på att förstå hur hjärnan fungerar. Han har intervjuat ett 50-tal forskare och andra specialister, läst forskningsrapporter och artiklar. Det har bland annat resulterat i de kritikerrosade böckerna ”Bäst i text Läseboken/Skrivboken” och ”Din hjärna från 2008 är effektivare än den du har idag”.

Tomas har arbetat med: Telia, EU-kommissionen, Microsoft, Finansinspektionen, Lärarnas Riksförbund, Volkswagen, Riksdagen, Stockholms läns landsting, Fortum, SOS Barnbyar, Göteborgs stad, Esselte, Malmö högskola, Electrolux, Umeå universitet, Nationalmuseet, Livrustkammaren med flera

Jag vill boka en plats!

Eventet har redan ägt rum och du kan därför inte inte boka plats.