Postadress

Box 17
901 02 Umeå

Telefon

070-392 07 10

Frukostklubben 17 oktober: "Att lyckas nå ut med sitt hållbarhetsarbete"

Information

"Att lyckas att nå ut med sitt hållbarhetsarbete"

MAX är det företag i Sverige som har störst försprång framför sina huvudkonkurrenter av alla företag i undersökningar som Sustainable Brands Index och Svensk hållbarhetsranking. Kaj Török, Informations- och hållbarhetschef på MAX, kommer och delar med sig av sina erfarenheter och berättar om deras senaste satsning.

*Kaj Török har jobbat med hållbarhetskommunikation sedan 1996 och är en av grundarna till Futerra Stockholm, som helt specialiserat sig på kommunikation för en hållbar utveckling. Han arbetar alltid med målet att inspirera till trovärdighet och hållbarhet. Kaj fick priset Green Awards i London 2009 för kreativ och effektiv grön kommunikation tillsammans med Max Hamburgarrestauranger. Sedan 2016 är han informations- och hållbarhetschef på Max.

Frukosten genomförs i samarbete med klimatprojektet Den koldioxidsnåla platsen som finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Umeå kommun, Umeå universitet, Region Västerbotten, Upab och Umeå energi. Mer information hittar du på www.umea.se/CO2platsen

Jag vill boka en plats!

Eventet har redan ägt rum och du kan därför inte inte boka plats.