Postadress

Box 17
901 02 Umeå

Telefon

070-392 07 10

Frukostklubben 31 januari: Magisk kommunikation. Föreläsningen är FULLSATT!

Information

Magisk kommunikation

OBS! FÖRELÄSNINGEN ÄR FULLSATT!

Det här är föreläsningen för dig som arbetar eller vill arbeta med marknadsföring, kommunikation och reklam, och som inspireras av tanken på att få göra saker som inte bara sjunker in i bakgrunden. Den handlar om hur du får ut maximal effekt av din kommunikation, om vad som skiljer det mediokra från det magiska.

Följ med till den plats där magisk kommunikation uppstår, i mötet mellan strategi och kreativitet, i det oväntade. Ta del av erfarenheter, forskningsresultat och insikter, och bli inspirerad av några av världens mest framgångsrika kommunikationsinsatser. Få tips om hur du kan lära känna människan bakom konsumenten, vilka egenskaper framgångsrik kommunikation har och hur du bäst använder olika marknadsföringskanaler.

Om Patrik Lindkvist:
Patrik är creative director, art director och strateg med över 15 års erfarenhet från reklam- och kommunikationsbyråer. Sedan 2013 driver han en egen reklam- och kommunikationsbyrå och i oktober 2017 släpptes hans bok ”Magisk kommunikation. Om obekväma idéer och konsten att skapa effekt.” Boken har efter det blivit nominerad till Årets Marknadsföringsbok och använts som kurslitteratur på Berghs School of Communication, Distansinstitutets kommunikatörsutbildning och DMG Educations utbildning för kommunikatörer i musikbranschen.

Jag vill boka en plats!

Eventet har redan ägt rum och du kan därför inte inte boka plats.