Postadress

Box 17
901 02 Umeå

Telefon

070-392 07 10

Frukostklubben 8 september: " Socialt Kapital – hur inflytande påverkar morgondagens affär"

Information

Socialt Kapital – hur inflytande påverkar morgondagens affär

Vem har mest makt – individen, varumärket eller beslutsfattaren? I tider då gränsen mellan avsändare och mottagare suddats ut, blir faktorer som autenticitet och trovärdighet allt viktigare. Vinnaren är den som lyckas vinna målgruppens förtroende (inte uppmärksamhet). Det här är en föreläsning om hur konsumenter söker ett "why?" inför varje köpbeslut.

Vi har än en gång gädjen och lyckan att få besök av den alltid engagerande Ricki Rebecka Petrini. Om henne vill vi nämna att hon har jobbat som journalist sedan tidigt 00-tal och gick sedan över till den kommersiella sidan och har bland annat jobbat för Procter & Gamble och Metro. I dag är hon Marknads- och kommunikationschef på Mediekompaniet och jobbar med Sveriges största lokala mediehus. Sedan 2019 driver hon även hållbarhetsarbetet Rättvisaren som främjar en mer inkluderande och jämställd mediebild, från nyheter till reklam.

Missa inte detta tillfälle, utan anmäl Dig redan idag!

Tid

8/9, kl. 07.45 - 09.15

Plats

P5 (Väven), Storgatan 46

Kostnad

Ingen kostnad för medlem i Marknadsföreningen Umeå. Den som ännu ej är medlem betalar 195;- på plats, vilket även innefattar frukostbuffè

Jag vill boka en plats!Medlemsavgift 1 695 kr/år